Wild’s End!

Välkommen till Wild’s End!

Near the Halfling city of Sorhiryth 

Nära Halfling staden Sorhiryth

“Det här mistlösa landet förblir som en otamad själ, en gång försummad i rädsla av människorna som” den döda foten “. Övergiven i dödskrigets blekande natt, värd Wild’s End en slutlig salv av skarmishes mellan Revenant, Sacred and Theereded. Vem är den förånade, frågar du? Kanske är det upptäckt du söker, snarare än bara ord. För i Wild’s End är nuvarande faror av forntida ursprung, medan vegetationens och vildmarkens skala minskar även jättar till köttfläckar. Men från det här lilla perspektivet fascinerar landskapets rikliga återfödelse ännu mer betraktaren. Från labyrinten av Grovegrass, till tornet Oaks of Sorhiryth … även insekterna som svärmer däremellan är överdrivna hulkar. Detta land var ett passande djur att förvärva Halflings, med deras familiekultur och överensstämma med naturen. Wild’s End, ett land som ingen annan tyckte sig vara lämplig, var det perfekta hemmet för ett folk som kunde passa alla länder.

 

Skivan för denna region börjar före någon av de Sacred Six, som föregår Dragon Accord i sig själv efter okända år. Skrapor och skrapor talar om en fredlig kult som ägnas åt inre livlighet, yttre gemenskap och välståndet i naturen kring dem. Men en del olyckshändelser störte deras nummer, och i deras ställe kom hämnden av wraiths. Kyrkorna av tillbedjan återvände som ekon av terror. På detta likgiltiga sätt blev landet vildt, dess rykte lämnar det orört tills tillägget av Guds krig. Men i denna vildmark trampade de otrygga halflingarna, och under deras snabba öga och obevekliga handen har landet hittat sitt gamla välstånd.

 

Idag väver halflingarnas angelägenheter väldigt omärkligt genom det odödliga betesmarken, som har en stor och våldsam träsk, en orörd damm av genomskinligt djup och mineralföryngring, ett avtagande tempel av de borttagna, en craven offshoot av pioneer Halflings och naturligtvis , deras upphöjda hem Sorhiryth. För allt sagt, är denna sliver av Kingsreach mycket större än en stad, och det vaggar mysterier som är långt äldre än sina nyaste invånare. Det är en lång och vridande hall, där rummen är ljusa och mörka, restaurerande och onda, och dörrarna är aldrig låsta. ”

Sorhiryth, Halflingshemmet

Halflingsna gör sitt hem i Sorhiryth, en slingrande, vertikal och märklig stad byggd mitt i de massiva Tower Oaks of Wild’s End. Här hittar du de tre primära grenar av deras folk: Esqap, Maidyn Clan och Nothi, alla som lever i relativ fred; distinkt, men inte segregerad. Hålen och hålen minglas smidigt med titanträdena, ett testamente till Halfling-färdigheten av anpassning. Medan de flesta resenärer välkomnas här med glädje, är värdkammarens instinkter skarpare än dolkarna under kapporna.

The Wellpond

Leaving Sorhiryth for the Wellpond

Lämna Sorhiryth för Wellpond

Det första området som startar Halfling kommer sannolikt att våga att en gång utanför säkerheten hos Sorhiryth är Wellpond. Denna otroligt djupa pool är inte en Halfling-konstruktion, men ett naturligt förekommande fenomen, med lika fantastiska och farliga saker att upptäcka i dess djup! Många äventyrare kommer att dras för att undersöka den beundrade Hallow Stone i mitten av dammen, som sägs vara en av många under Wild’s End.

 

The Grovegrass

Man kan inte få tillgång till eller lämna Wild’s End utan att passera genom Grovegrass, en formidabel labyrint av vägar som omges av tätt, bambuliknande lövverk. Det är ett farligt försök att passera genom borsten, så många äventyrare har upptäckt dess skada. Trots att “vägens gåta” är skrämmande är det ryktat att vara dold insikt i att korsa Grovegrass som är tillgänglig för de mest uppmärksamma resenärer.

 

The Mad Moor

Mad Moor är ett viltväckande område av Wild’s End som är hem för ett brett spektrum av förrädiska varelser. Oavsiktliga äventyrare kan snabbt finna sig överväldigade mitt i den olikartade atmosfären i denna skrämmande miljö. Akta dig för Feralings, Debated Halflings som har förlorat sitt väsen, förbrukad av deras hunger för “The Hunt”. Här hittar du också Moor’Vaki och deras kung, en dödlig reptilkamp som slog mot Feralings. När du vågar i överväxten, frukta den kolossala Boas of the Moor, som obevekligt växer i storlek och hunger – och var försiktig med den krypande Cess.

 

Grinden

Porten var anledningen till att Halflings plockade Wild’s End för att bosätta sig när de först kom till Terminus. Det var älvorna som berättade för dem att undvika området, eftersom det överskreds av Wraiths. Men det var i ljuset av den här kunskapen att Halflings inte kunde hållas borta, för de ära i att förstöra arvet hos den som förbannade dem så länge sedan. Det är inuti porten där äventyrare hittar de föråldrade forntida hallarna och strävar efter att avslöja några av Terminus främsta och bevakade hemligheter.