Under Wraps

Under Wraps

Pantheon Community,

Pantheon Community, Chris ‘Joppa’; Perkins här! Vi är glada att få dig den andra delen av Under Wraps där vi tar dig bakom kulisserna för att se in i Pantheons utveckling! Låt oss dyka in!

HEALERS är här!

När du läser detta så kommer du att ha sett nästa runda av klasser, vi avslöjar att visa av våra healers: Cleric, druid och shamanen. Med 9 av de 12 klasserna avslöjade, bör vägen för att bestämma din identitet i Pantheon ta en mycket förväntad form!

Dessa healers var en rolig och givande utmaning att designa – exakt vad det skulle känna att spela dem. Och som jag nämnde under min intervju med BazgrimTV i PAX East – är målet att var och en av dessa healers kommer att ha de verktyg som de behöver för att vara ensamma som skickliga healers i både grupp- och raid innehåll, men de kommer att göra det på mycket olika sätt enligt till deras individuella “fortes”. Vi hoppas på några livliga diskussioner i samhället när ni plockar ut vad de här läkarna kan. Kom bara ihåg att dessa avslöjanden inte visar hela klassens förmåga arsenal – det finns flera unika förmågor, eller mer kraftfulla evolutions av de listade som du måste upptäcka själv! Vi har varit noga med att tipsa på några av dessa typer av evolutionsförmågor i de flesta av klassens avslöjar, så behåll din Perception-färdighet när du läser …

Det är svårt att tro, men nästa månad kommer vi att sätta upp vår sommarklass, avslöja wizarden, Enchanter och Summoner! (Vi får mer information om Bard och Necromancer när vi går lite längre in i utvecklingen).

Och jag säger det här: det är en bra tid att vara en pre-alfa-tester. Varför? För med PA3 introducerar vi inte bara Ranger för testning, men vi tar också med Paladin och Dire Lord online för första gången. Vi kan inte vänta med att se våra pre-alfa-testare som tar dessa nya klasser på deras inledande körning under Pre Alpha 3!

FRÅN DRAW-OVERS TEST-READY

I förra månadens nyhetsbrev såg många av er bilderna i spelet med de röda markeringar över dem. Vi hänvisar till dessa som “draw-overs” – dessa dragningar guidar slutförandet av vår världsbyggnadsprocess.

Processen är ganska enkel: vi möts internt för att diskutera den övergripande visionen för en zon – vilka NPCs kommer du att stöta på här? Vilka är de intressanta punkterna? Hur ska den här zonen känna sig för spelaren – vilken typ av humör? Vad vill vi att spelarens upplevelse ska vara som när de utforskar den här zonen? Vi arbetar tillsammans med alla dessa design- och filosofiska paradigmer tillsammans.

Med detta i åtanke tar vår konsertkonstnär Jared Pullen en skärmdump av ett område i zonen och drar bokstavligen över det för att föreslå placering av allt från träd, stenar, byggnader, terrängjusteringar och mer med ett öga på att få den konstnärliga kompositionen rätt.

Vi granskar sedan dragningarna, tweak allt som behöver tweaked och sedan flytta in i byggnaden. Genom att göra det på så vis ser vi till att speldesign och estetik arbetar i harmoni med varandra för att nå ett polerat slutresultat som passar den avsedda gameplayen i området. Som du kan se med Hanggore North Tusk Orcs – processen fungerar väldigt bra!

Och medan du beundrar hur världen tar form, ta en närmare titt på några av Orc-tema arkitekturen Jerry Kuklis, en av våra begåvade 3D Artists, har slutfört nyligen:

PLAYER CHARACTER MODELLER

Slutligen verkar det som en bra tid att ge er alla en uppdatering om hur våra Player Character-modeller följer. Vi har avslutat modellerings- och textureringsprocessen för 6 av de 9 spelbara raserna som Pantheon kommer att lansera med, inklusive varianterna för män och kvinnor. Här är den nuvarande listan över färdiga modeller: Människorna, Halflings, Elven (både Ember och Ashen-variationer), Dvärgarna, Gnomen och Ogres – Spännande!

Men ord betyder bara så mycket, eller hur? Därför bestämde vi oss för att lämna dig några bilder som visar några av dessa färdiga raser. Det kommer inte vara länge innan vi börjar se dem springa i spelet! (Förhoppningsvis blir inte fångad bakom en viss vägg i en viss grotta …)

SLUTSATS

Det är en wrap för denna månads Under Wraps! Det finns så mycket att vara upphetsad i horisonten – håll dig inriktad på mer i nästa månads nyhetsbrev. Som alltid tack för den obevekliga passion och support. Framåt och uppåt går vi härifrån!

Vi ses i Terminus,
Chris ‘Joppa’ Perkins

Sist men absolut inte minst, den här månadens gemenskapspotential!

 

Läs det på engelska här: https://www.pantheonmmo.com/newsletter/2018_july_under_wraps/.