Mars Nyhetsbrev

Våren har Vuxit med vårat Mars Nyhetsbrev

Sommartid kan ha jävlas med ditt sömn schema, men vi har gjort upp för de förlorade timmarna i ditt liv med inte ett, utan två stora funktioner denna månad. Vi sätter oss ner med laget för att lära sig allt om den skapande processen för Rustningar i Pantheon, och vi smyger in ett möjligt slutförvar för de sällsynta droppar – Halnir Cave, en av de första fängelsehålor spelare kan stöta på i Pantheon. Sist, men definitivt inte minst, OneADseven är våra utvalda Medlem i gemenskapen den här månaden. Vad väntar du på? Läs mer om det här under!

 

Pantheon Har ett Botemedel för Sommartid Blues

Många av oss här på Norra Halvklotet kämpar med förlust av en dyrbar timmes sömn samtidigt som vi springer in i sommartid, var med och hjälp till att mildra det här på Visionära Sfärer med ett funktions späckat nyhetsbrev.

 

Först upp, har vi spårat svårfångade Joppe och vår fantastiska Karaktär Konstnär Kommer Barry att ge oss de senaste nyheterna om processen bakom den virtuella smide av rustning i Pantheon. De diskuterar både design estetik och de underliggande mekanismerna som går in i denna viktiga process.

 

Nästa, vi bandet några av de tidigare nämnda rustning på och grävde djupt in i en av de första dungeons som kommer att vara tillgänglig för många spelare i Pantheon, Halnir Grottan. Vår Pre-Alfa-testare fick sin första smak av den här zonen nyligen, och responsen blev så överväldigande att vår Lead Writer Justin Gerhart och Associate Designer Tim Wathen kunde inte vänta med att berätta om processen bakom att skapa den upplevelsen.

 

Våra utvalda Medlem i Gemenskapen denna månad är ingen annan än OneADseven, som satt med Kilsin för en snabb pratstund om våra favorit-spel.

Är du på väg till Pax East i Boston i år? Om så är fallet, registrerar dig för att spela spelet tillsammans med Joppe eller Aradune (men gör det snabbt, utrymmet är mycket begränsad!) och OSA till vår informella träffar och hälsar på torsdag kväll i Asgard Irländsk Pub i Cambridge.

Tack för att ni läser! Let’s march on to Amor 101! Let’s do it!

 

 

Direkt länk till nyhetsbrevet på engelska: https://www.pantheonmmo.com/newsletter/2018_march_intro/