Community Member Spotlight

Community Member Spotlight: Shucklighter

 

 

1) Vad är ditt main namn i spelet och hur har du kommit fram till det?

Jag kommer sannolikt att välja något bibliskt main namn och ha Shucklighter som efternamn. Jag kom fram med Shucklighter 2007 när jag undersökte Old West-jargong i min fantastiska västerländska roman (som jag aldrig kommer att slutföra). Det finns en term “tänd en shuck” och det betyder i princip att någon har bråttom och / eller mitt på natten. Jag gjorde det till ett substantiv och gjorde det till mitt main’s efternamn. Jag har använt det för spel sedan dess.

 

2) Vad intresserar dig mest om Pantheon: Rise of the Fallen?

Det som intresserar mig mest om PRF är möjligheten att återvända till ett spel där man faktiskt behöver interagera med andra spelare (inte bara ens vänner och / eller guildmates), där saker som andra spelare faktiskt spelar roll, var på man måste lita på andra spelare och klasser för att uppnå mål, och att det är meningsfullt och minnesvärd.

 

3) Vad ska din huvudras och klass vara och varför?

Jag såld på PRF Paladin-konceptet. Jag är bara imponerad av det. Jag kommer att nivellera med Citidal (en elitläkare) och Meme (en elitmassan-controller), så när jag läste PRF Paladin avslöjade bestämde jag mig för att gå tillbaka till tankning. Jag älskar verktygen och allt denna Paladin erbjuder och jag är verkligen upphetsad över alla passiva bonusar mot odödliga mål. Shucklighters är människor, så jag ska vara en mänsklig paladin. Jag diggar också Ocirico, och jag kunde definitivt se min karaktär vara en Paladin of Ocirico om det är ett alternativ.

4) Vad är ditt favoritsystem, mekaniken eller funktion hittills i Pantheon?

NPC Dispositions – det finns massor av potential här. Jag hoppas att se något där det finns många olika dispositioner, där NPCs spelar med en slumpmässig disposition varje gång, och där spelaren inte kommer att kunna berätta för en NPC: s disposition tills NPC har blivit attackerad. Kanske vissa typer av perception kommer att tillåta vissa spelare att bestämma en NPC: s disposition före tid.

 

5) Om du kunde komma in i spelet och besöka var som helst i Terminus i 1 timme, var skulle du gå och varför?

Highbrace, säkert. Highbrace-bilden är otvivelaktigt det finaste stycket PRF-konceptkonst, hittills en fantasinställning! Det ser bara ut som någonstans jag vill vara.

 

6) Slutligen om du var tvungen att välja mellan att hoppa över alla nivåer och allt innehåll i 1-49 och omedelbart vara level 50 eller logga in på leve 1 och njuta av hela processen upp till 49 men aldrig kunna nå maximal leve och raid, vad skulle du välja och varför?

Svårt val. Jag planerar redan min statiska grupp och jag är upphetsad över att spendera veckor (förhoppningsvis) att jämföra med killarna vid lanseringen. Leveling med en statisk grupp är det roliga jag någonsin har haft i en MMORPG och jag uppmuntrar definitivt någon som inte har försökt att ge det en chans. Ändå är vi “Faceless”, och så raidar vi. Jag måste välja Alternativ A. Lyckligtvis när spelet lanseras, har jag min kaka och äter den också.

Läs det på engelska här: https://www.pantheonmmo.com/newsletter/2018_july_community_spotlight/.