Aprils nyhetsbrev

Ding! Pantheons nyhetsbrev tjänar +1 till innehåll!

 

När du läser detta kommer vårt lag tillbaka till PAX East. Logistiken för att sätta ihop en live-händelse som PAX är intensiv, är den resulterande tiden som spenderas med fans, både låntidsuppfödare och första gången omvandlare, en av de största glädjen att få genom skapade av virtuella världar. Utstötningar av stöd, intresse, kärlek och kritik som vi fick i år är den virtuella vinden som driver segel i Visionary Realms och håller oss full fart framåt mot vårt mål att tillverka nästa generations uppslukande, massiv och community-fokuserad spelning.

 

Vi sparkar bort april och vi introducerar Ratkins i den inledande upplagan av vår nya serie Rouge Galleries, en inblick i översikten över de olika invånarna i Terminus. Därför drar vi gardinen tillbaka ännu längre när vi skickar vår egen David Schlow för att leta reda på en av de mest integrerande, men ganska anonyma, medlemmar i vårt team – vår chef-teknologiska officer och huvudprogrammerare i ett litet stycke som vi kallar ”Checkin” med Daniel Krenn.

 

Vi hade så mycket roligt på PAX att vi bestämde oss för att kasta in en extra funktion den här månaden, och det en bra. Vi satte oss ner med Jared, Justin och Tim för ett kortspel och prata politik – haha! Nej, allvarligt, vi samlade ihop denna samling av nördar och fick dom att mestadels berätta om det som hade alla på PAZ East så upphetsade – Black Rose Keep.

 

Och aldrig blev vi besvikna, vi avslutar vårt nyhetsbrev från april med vår nyaste medlem av gemenskapen – Beefcake!

 

Tack för ni läste! Låt oss smyga över till Rouges Galleri, nu kör vi!